Yastayız, Birlikte Aşacağız...

Yastayız, Birlikte Aşacağız...

05.10.2023 1313

  

Yastayız birlikte aşacağız…

Okulumuzun sevilen ve başarılı 7/D sınıfı öğrencilerinden Irmak TOPÇU, 4 Ekim 2023 Çarşamba, okul çıkışında geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu Hakk’ın rahmetine kavuştu. Kızımıza öncelikle Allah’tan rahmet niyaz eder, kederli ailesi ile yakınlarına sabırlar ve başsağlığı dileriz. 

 Olay anının hemen akabinde, bizleri bir an bile yalnız bırakmayan, mesai kavramı gözetmeksizin varlığını hissettiren ve imkanları seferber eden Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şener DOĞAN’a ve yönetimine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

 Özel olarak, kıymetli zamanını bizlere ayırarak okulumuza taziye ziyaretinde bulunan ve desteklerini sunan Gebze Kaymakamımız Sayın Mehmet Ali ÖZYİĞİT’e şükranlarımızı sunarız.

 Telefonla arayarak acımızı paylaşan; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Tahir BÜYÜKAKIN’a, Gebze Belediye Başkanımız Sayın Zinnur BÜYÜKGÖZ’e  ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer AKMANŞEN’e teşekkür ederiz.

 Olayın duyulmasıyla birlikte, gerek hastane gerekse cenaze süreçlerine bizatihi katılarak bizleri yalnız bırakmayan ve kazadan bugüne kadar telefonlarımızı susturmayıp bizleri güçlü kılan, tanıdık tanımadık tüm Okul Müdürlerimize ve meslektaşlarımıza, “bize düşen nedir diyen” sayın velilerimize, okulumuza iyileştirme ve rehabilite prensipleriyle psikolojik desteklerini sağlayan sayın uzmanlarımıza teşekkür ederiz.

Sağ olun, var olun…

Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Ailesinin her ferdinde şok etkisi oluşturan bu süreç, hepimizi yasa boğsa da, erdemli eğitim kadromuz öncülüğünde öğrenci ve velilerimizle dayanışma içinde olarak inşallah bu yaramızı da birlikte saracağımıza inanıyoruz…

Biliyoruz ve inanıyoruz ki; Milletimizin kanında diriliş var…

Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Ailesi