Okul Müdiremizin  2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Mesajı

Okul Müdiremizin 2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Mesajı

13.09.2023 1375

Sayın Meslektaşlarım, Değerli Öğrencilerimiz ve Velilerimiz;

Eğitim ve öğretimin, yeni bir yılına daha büyük bir heyecanla başlıyoruz…
Cumhuriyetimizin 100. Yılında, Türkiye Yüzyılında; geleceğimiz, yarınlarımız olan evlatlarımız için, Milli Eğitim müfredatımıza uygun olarak yeni sezon hazırlıklarımızı ve planlamalarımızı tamamladık. Bizlere emanet edilen öğrencilerimizin; bilgilenmelerinde, gelişimlerinde ve hayata hazırlanmalarında donanımımız ve deneyimli kadromuzla yeni sezona hazırız. İnanıyoruz ki; Başöğretmen Atatürk’ün açtığı yolda ilerlerken, fen ve ilime ehemmiyet verirken, değerlerimize haiz, şanlı tarihimizi bilen, ahlâklı ve vatan sevgisi dolu gençlerimizin yetişmesinde velilerimiz de gücümüze güç katacaktır.
Adını okulumuzda yaşattığımız, üstat Necip Fazıl Kısakürek’in sözünde de vurguladığı gibi: biz,ayağı taşı takıldığında beddua eden değil, taşa takılan bir ayağı olduğuna dua eden milletiz. Acılardan ders çıkaran, zorlulukları birlikte aşanlarız ve yarınları da yine birlikte başaracağız…
Bu duygularla;Başta, bizlere desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olduğunu hissettiren Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz ile Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Müdür Yardımcılarımıza ve
her vakit özveriyle çalışan Gebze Necip Fazıl Kısakürek Orta Okulu ailesinin tüm bireylerine teşekkür ediyorum.
Tüm öğretmenlerin ve öğrencilerin İlköğretim Haftasını tebrik ediyor, 2023-24 Eğitim ve öğretim sezonunun Ülkemize ve Milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Saygılarımla,

Zeynep Didem YİĞİT