Atatürk Konulu Şiir Yarışması

12.10.2023 314

10 Kasım 2023 Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası” etkinlikleri kapsamında Kocaeli İl Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı resmî ve özel tüm eğitim kurumları öğrencileri arasında düzenlenen “Atatürk” konulu şiir yarışmasına gönderilecek eserlerin 25  Ekim 2023'e kadar okul idaresine teslim edilmesi gerekmektedir.

Şiir dalında katılacak öğrenciler şiirlerini A4 kağıdına okunaklı ve düzgün bir şekilde düz yazı ya da bitişik eğik el yazısı ile yazacaklardır. Bilgisayar çıktısı şeklindeki eserler, değerlendirmeye alınmayacaktır. Şiirlerin değerlendirilmesinde öncelik içerik olacak ancak yazım, noktalama, kâğıt düzeni gibi unsurlara da dikkat edilecektir.  Resimlerin ön ve arka yüzünde öğrenci tanıtıcı hiçbir ibare bulunmayacaktır.  Öğrenciye ait ad, soyad, sınıf, okul telefon numarası gibi bilgiler ekte bulunan etikete göre doldurulup ağzı kapalı bir zarf içerisinde eser arkasına yapıştırılacaktır. Eser değerlendirilmesi yapılmadan zarflar açılmayacaktır.