Veli-Öğretmen Görüşme Randevu Sistemi

28.03.2024 218

E-RANDEVU GİRİŞ SİSTEMİ BİLGİLENDİRMESİ

Bakanlığımızın aldığı yeni kararla okul müdürü ve öğretmenlere randevu sistemi üzerinden erişilebileceksiniz. Dijital ortamda e-devlet platformunu kullanan siz velilerimiz, sistem üzerinden randevu alabileceksiniz.  Veli randevu sistemi sayesinde okullarda eğitim alan öğrencilerinizin durumunu görüşmek istediğinizde istediğiniz öğretmenle dijital ortamda görüşme zamanı ayarlayabileceksiniz. Öğretmenlerin sistemde hangi zaman diliminde boş olduğunu görüntüleyecek, aynı hizmetten okul müdürlüğü için de yararlanılabileceksiniz.

E-Devlet Randevu Sistemi Nasıl Kullanılacak?

1.       Öncelikle okulumuzun internet sitesine giriş yapılacak.

2.       Ana ekranda yer alan “Okuldan Randevu Al” sekmesine tıklanacak.28-03-2024

3.

E-devlet sistemine bağlanılacak.

28-03-2024Okul randevu sistemi açılır, Görseldeki gibi öğretmen seçimi yapıldıktan sonra randevu gün ve saati seçilerek randevu al butonuna basılarak randevu oluşturulur.

28-03-2024

5.       Randevunuzu iptal etmek için “İptal Et” butonuna basmanız gerekecektir. İleriki bir tarihte iptal için tekrar yukarıda anlatılan şekilde e-devlet üzerinden giriş yaparak iptal işlemini gerçekleştirmeniz gerekecektir.